op steen gebakken desembrood
Rozemarijn & Auguste heeft een dagelijks wisselend broodassortiment. Dit bestaat elke dag uit 4 types op steen gebakken desembrood:
- ‘grijs mét’: dit is een bruin (grijs) desembrood waarin volle pitten en/of zaden zitten.
- ‘grijs zonder’: dit is een bruin (grijs) desembrood waarin alle ingrediënten vermalen, geplet of geweld zijn, waardoor je geen volle granen of zaden ziet of proeft.
- ‘anders dan anders’: dit is een heel brede categorie en kan gaan van zoet tot kruidig, met noten, kruiden, gedroogd fruit, … Alle broodsoorten die net eens iets anders zijn, kunnen hier wel eens de revue passeren.
- op vrijdag en zondag is het 4e type een stokbrood. Op woensdag is het 4e broodtype een tarwebrood (uit de categorie ‘grijs zonder’), een van mijn persoonlijke favorieten.
Binnen deze broodtypes wisselt de broodsoort dagelijks. De broodsoort is ook niet gekoppeld aan de weekdag. Het is dus bijvoorbeeld niet zo dat haverbrood telkens op woensdag is, gerstbrood telkens op vrijdag, enzovoort. Enkel op woensdag is er elke week tarwebrood. Het broodmenu vind je hier en in het bestelformulier.
Wil je liever niet per brood bestellen of ben je het verstrooide type en denk je dat twee dagen op voorhand bestellen je niet gaat lukken: kies dan voor een broodabonnement! Meer info over broodabonnementen lees je hier.